Contact 

Heeft u een vraag of wilt u direct uw wensen kenbaar maken? Neem dan contact met ons op via dit formulier. We nemen zsm. contact met u op!

Academy

Onderdeel van MXperience is onze academy. Hierin is onze motorcrossschool ondergebracht. Voor geïnteresseerde beginnende of gevorderde motorcrossers de mogelijkheid om onder begeleiding van zeer deskundige, ervaren en gecertificeerde trainer of trainers intensief les te krijgen op het circuit te Veendam. Alle facetten en disciplines komen aan bod, zoals hoe te springen, chicanes te rijden of te starten. Afhankelijk van de ervaring van de deelnemers zal een gevarieerd lesprogramma worden samengesteld.

Uitgangspunt is dat de deelnemer zelf in het bezit is van een crossmotor en kleding. Is dit niet het geval dan zijn daar mogelijkheden voor.

Je kunt voor een basisles eventueel een motor huren en kledingpakket huren, uitgangspunt is dat de huurder enige cross-ervaring heeft, bijvoorbeeld in het verleden en nu weer een dagje mee wil trainen.

De academy heeft een terugkerend karakter.

Je kan je inschrijven voor meerdere trainingsdagen. Om een beeld te krijgen van het programma kun je hier de PDF downloaden.

Dagindeling MXperience academy

Aanmeldingsformulier MXperience academy

 

VERBETER JE SKILLS EN MELDT JE AAN VOOR DE ACADEMY. ER ZIJN VERSCHILLENDE LESDATA, VOORNAMELIJK OP ZATERDAG.

EEN LESDAG OP VAN TEVOREN VASTGESTELDE DAGEN IS VANAF € 40,-- P/P TE BOEKEN, ERVAN UITGAANDE DAT DE DEELNEMER AL ENIGE CIRCUITERVARING EN EEN BASISVERZEKERING KNMV HEEFT EN IN HET BEZIT IS VAN EIGEN MATERIAAL, ZOALS KLEDING, MOTOR E.D.

Contact

MXperience
Jan Kokweg 8
9641 KT Veendam

0598 79 20 14
06 21 86 76 66